2021-07-18 92 瀏覽
夏天喺出邊行多一陣都流晒大汗,決定搵一間餐廳坐到太陽落山先行街喺OpenRice搵到呢間有五五折,又唔少好評,真係好抵決定一試餐廳方面係一間玩味濃既酒吧,有桌球打、唱卡拉OK,食shisha⋯⋯講真咁既價錢食物正常,去坐下飲杯野,抵呀四重芝士pizza 🌟🌟🌟🌟Pizza好濃芝士味,餅底上面好厚既芝士,上面灑咗好多芝士粉,餅底方面脆身,趁熱食的確唔錯,凍左就比較硬,整體來講都好唔錯迷你漢堡配黑松露薯條 🌟🌟🌟🌟迷你漢堡塊肉比較乾身所以一般,但好厚,薯條係粗薯條,熱辣辣出嚟好脆口,上面配上黑松露醬蜜糖雞翼 🌟🌟完全唔明點解叫蜜糖雞翼,根本就係滷水雞翼,比兩粒星嘅原因係滷水味好濃,都唔錯,但完全唔係個名咁Ruby Red 🌟🌟🌟🌟係一杯士多啤梨沙冰,freshPassionate 🌟🌟🌟🌟菠蘿汁為主,好夏日既感覺,推介
講真咁既價錢食物正常,去坐下飲杯野,抵呀

四重芝士pizza 🌟🌟🌟🌟

四重芝士pizza

迷你漢堡配黑松露薯條 🌟🌟🌟🌟

迷你burger配黑松露薯條

蜜糖雞翼 🌟🌟

蜜糖雞翼

Ruby Red 🌟🌟🌟🌟
係一杯士多啤梨沙冰,fresh

Ruby  red

Passionate 🌟🌟🌟🌟
菠蘿汁為主,好夏日既感覺,推介

Passionate

2021-07-17