2023-04-18 72 瀏覽
🍽️Set Dinner For Two🤭飽到唔郁得😋Oyster 🦪🦪🌟🌟🌟🌟超新鮮!Light Fried French Scampi🦐🦐🌟🌟🌟🌟炸到非常香,蝦肉中間唔係全熟處理,食落幾滑溜😋Spanish 48 month Ham🥩🌟🌟🌟🌟Truffle Abalone🌟🌟🌟🌟🌟香檳黑松露菌煮南非五頭活鮑魚😋松露味香之餘食落仲好creamy!輕煎北海道刺身大帶子🌟🌟🌟🌟😋呢個係另外加既頭盤,估唔到幾好食!!Beef Soup🌟🌟🌟🌟肉碎都幾多😋Lobster Bisque🌟🌟🌟🌟🌟龍蝦湯味道岩岩好夠濃🦞NZ Rack of Lamb🌟🌟🌟🌟🌟主菜我揀咗羊架,有3大舊,7成熟,煎到皮脆肉嫩🐑US Beef Beak Fan🌟🌟🌟🌟面䏭墩😋Dessert🌟🌟🌟🌟🌟❤️個芝士蛋糕好正,忍唔住食哂成舊,實在太香滑!
🍽️Set Dinner For Two🤭飽到唔郁得😋
Oyster 🦪🦪🌟🌟🌟🌟超新鮮!
Spanish 48 month Ham🥩🌟🌟🌟🌟
Beef Soup🌟🌟🌟🌟肉碎都幾多😋