2018-09-03
之前收工喺呢間食過晚餐 覺得okay 今日就同同事嚟食吓lunch 見到價錢都唔算太貴 而選擇都幾多😗 一到lunch hour就好多人食 佢地晏晝租埋對面間打冷黎做午巿真係誇張🤭 我地坐喺正舖嘅 但環境都算逼 坐得唔太舒服😥 落左單之後 聽到店員話同其他客講可以有車仔麵揀添😮 不過就見唔到餐牌 可能要紙仔剔掛🤔我叫咗個香葉肉碎煎蛋飯配熱奶茶 我同事就要咗個泰式燒雞髀煎蛋飯配熱檸茶 上菜速度幾快 啱晒打工仔😂 香葉肉碎煎蛋飯嘅煎蛋幾脆邊嘅 不過幾冧油🤮 食落口有啲似飲左羹油入口 肉碎係幾惹味嘅 辣辣地 可惜肉碎肥膏較多😐 而雞髀肉都嫩嘅 但個汁有少少奇怪 又甜又鹹咁樣 可能係泰國風味掛😥 但真係麻麻地 雖然侍應態度 服務質素都Okay 但食物麻麻 得閒可以再俾多次機會佢嘅😥