2022-12-30 33 瀏覽
🔔平安夜同女女去食左一個好有🎊⛄聖誕氣氛嘅🎀tea set🍽️🍴Oasis bar & grill環境舒適,餐廳仲有好多聖誕布置🎄今日都很多人來慶祝打卡👍我哋揀咗 All Savoury😀😋 $498兩位。🦐Homemade Crispy Prawn Toast 自家製香脆蝦多士蝦多士鬆脆唔油膩,配沙律醬食。🦆Foie Gras Terrine w/Jam 鵝肝慕絲多士伴果醬鵝肝慕絲入口幼滑,味道甘香。🧀Pepperoni & Camembert Cheese Baguette金文畢芝士辣肉腸法包芝士味道香濃,同辣肉腸好夾👍🐟Smoked Salmon Mousee Cracker 煙三文魚慕絲餅乾煙三文魚肥美滑溜😋🍅Roasted Cherry Tomato Cream Cheese Toast烤焗車厘茄忌廉芝士法包車厘茄清新❤️🥑Grill Prawn w/Guacamole Tart 炭燒大蝦伴牛油果醬好喜歡這款,大蝦爽口,牛油果醬好香滑。🍈Parma Ham with Melon 巴馬火腿配蜜瓜 日本蜜瓜超甜,配火腿夠fresh。🐟Sesame Seared Tuna炙燒芝麻吞拿魚

我哋揀咗 All Savoury😀😋 $498兩位。

蝦多士鬆脆唔油膩,配沙律醬食。

鵝肝慕絲入口幼滑,味道甘香。

金文畢芝士辣肉腸法包

芝士味道香濃,同辣肉腸好夾👍

煙三文魚肥美滑溜😋

烤焗車厘茄忌廉芝士法包

車厘茄清新❤️

好喜歡這款,大蝦爽口,牛油果醬好香滑。

🍈Parma Ham with Melon 巴馬火腿配蜜瓜

日本蜜瓜超甜,配火腿夠fresh。

🐟Sesame Seared Tuna

炙燒芝麻吞拿魚

魚肉半熟,芝麻香口。

🍞Scone w/Jam & Cream 英式鬆餅配果醬及忌廉芝士

鬆餅熱辣辣又鬆軟。

🍪Santa's Special Cookie 聖誕曲奇

包裝可愛,可以帶回家做紀念品。

☕🍵跟餐Tea or Coffee免費,我飲香滑既 cappuccino ,女女飲Very Merry (+$48),係cranberry 果汁,味道酸甜清新。

2022-12-24