餐廳: 駟馬拖車潮州飯店 (MOSTown新港城中心(4期))
資訊:

2021-05-06 170 瀏覽
今晚約左個好耐無見既朋友食飯,佢話馬鞍山開左間新野想去試,我當然唔會托手踭啦😂我地平日夜晚大約19:00 去到都唔洗等位喎!店面好寬落,空間感好足,餐廳裝修都幾靚!我地首先叫左一壺茶,旁邊有個熱水器一直熱住啲水,好貼心🤣叫左一個滷水鵝四拼盤(鵝肉、紅腸、五花腩肉、鵝腎)好大碟😍性價比高,好入味👍🏻,肥瘦平均既!之後叫左個小食:海哲手絲雞海哲算係清爽,其實配青瓜真係好夾,配左芝麻醬成碟都好清新既感覺👍🏻潮州野點少得蠔仔粥呀!見唔見到!勁蛋豪仔係好鮮甜,配左冬菇同肉碎,我地叫左一碗量,2人食係足夠架!另外我地仲點左份脆麻花,可惜唔夠脆同蜜糖份量少。但芒果糯米糍係推介!甜度足夠,好軟熟👍🏻👍🏻
今晚約左個好耐無見既朋友食飯,
佢話馬鞍山開左間新野想去試,我當然唔會托手踭啦😂

我地平日夜晚大約19:00 去到都唔洗等位喎!
店面好寬落,空間感好足,餐廳裝修都幾靚!

我地首先叫左一壺茶,旁邊有個熱水器一直熱住啲水,好貼心🤣

之後叫左個小食:海哲手絲雞

潮州野點少得蠔仔粥呀!