2011-08-08 6 瀏覽
因為成日好多人排隊,好耐無去大戶屋啦。今晚好彩排佐20分鐘就有得食啦。黑醋雞肉野菜定食 : 黑醋好香,酸味啱啱好。 炸雞肉及野菜配合黑醋,味道好夾、好開胃。簡簡單單但真係好食都無朋友。 色香味俱全, 同餐牌張相有九成以上相似。係老公的必選。另外,椰菜絲混合芝蔴及酸味的沙律醬。味道清新,令我好懷念東京高島屋果間出名的炸豬扒餐廳。佢哋的椰菜絲混合西柚沙律汁,真係太好味。所以,毎次我必定追加椰菜,免費㗎。鹽湯雞肉鍋定食 : 清甜的鹽味湯底配合多款雜菜及豆腐,清清哋。最啱啲怕肥人士。美中不足係啲雞吾夠滑。山芋蓉豆腐冷盤 : 豆腐好香,山芋蓉(即係新鮮淮山)加納豆,生蛋及豆。就咁食,有啲怪怪哋因為無嘜味及質地粘粘哋。最好係加豉油及飯就好味好多。大戶屋最好係啲飯的定食可以免費無限加飯,最啱啲大食人士。
黑醋雞肉野菜定食
鹽湯雞肉鍋定食
山芋蓉豆腐冷盤

大戶屋最好係啲飯的定食可以免費無限加飯,最啱啲大食人士。
2011-08-05
20 分鐘 (堂食)
黑醋雞肉野菜定食