近期屋企裝修,所以搬咗去家姐上環嗰度住,變咗上環之友~ 呢間係家姐嘅近期至愛嘅飯堂,不論堂食定拎走,佢幾乎差不多隔日就嚟食一次,南記相比之下啲餸冇呢度咁多款式同特別,呢頭又冇譚仔~ 所以一定要寫下食評支持下!! 加上家姐超級鍾意食芫茜,每次黎都必定叫佢哋要落多d芫茜,佢哋又好好服務一定順應家姐嘅要求,所以家姐非常支持呢間店!! 湯底除咗芫茜之外,仲會有芽菜,酸菜,韭菜同葱~因為我哋都好鍾意食車仔麵,最鍾意叫好多嘅餸,所以每次睇都最少叫四個餸~ 四拼小窩米線$53,每次黎都必叫炸響鈴,好脆!! 浸少少同埋食簡直一流,正!! 滷水大腸又係必叫,醃得好好味!! 冬菇,超級大舊同切得好厚,真闊佬!! 試過金獎腩肉同埋肥牛都好正!! 呢幾款餐廳話來料貴,所以就要再加多一蚊~ 另外呢度叫檸樂同可樂都係同一價錢加$9~呢度嘅米線有水準,特別鍾意啲餸,好味抵食~

另外呢度叫檸樂同可樂都係同一價錢加$9~

呢度嘅米線有水準,特別鍾意啲餸,好味抵食~
2016-08-27
  • 小窩米線