早幾日去咗銅鑼灣耀華街嘅「度」 𝗰𝗮𝗳𝗲 ,主食同☕️ 都唔錯ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )而且亦有唔少得着!店舖不大,但樓底高高,坐得舒服✨店內定期有做唔同主題嘅展覽,我哋去嗰日咁啱係𝗪𝗮𝘁𝗼𝘁𝗼 𝗔𝘀𝗶𝗮 展覽嘅最後一日,了解多咗呢個幫助烏干達孤兒嘅組織,店內亦有唔同嘅慈善寄賣品!🤎忌廉明太子帶子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴喜歡意粉嘅醬汁,濃稠掛汁,帶有香濃唔膩口嘅奶香味🥛扁意粉煮得剛好,帶子亦好鮮美呢💓牛油果黑松露炒蛋酸種麵包 $𝟳𝟴𝗦𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵 外脆內軟,微微酸 ˶˙ᵕ˙ )ノ゙黑松露炒蛋亦炒得剛好,加埋🥑一齊食好好味。如果牛油果再熟少少就更加好✨𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴自家製嘅𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂😋😋 上面仲有好可愛嘅姆明餅乾,水果新鮮⭐️ 朱古力味比咖啡味重,略嫌蛋糕有🤏🏻🤏🏻乾身><𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴呢杯拿鐵以伯爵茶為基底,茶味芳香同牛奶好搭,好滿意👍🏾

忌廉明太子帶子扁意粉 $𝟭𝟮𝟴

牛油果黑松露炒蛋酸種麵包 $𝟳𝟴

Tiramisu

𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟲𝟴

𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟱𝟴
呢杯拿鐵以伯爵茶為基底,茶味芳香同牛奶好搭,好滿意👍🏾