2024-06-05
📍Steamy Manor (旺角)旺角彌敦道726號7樓之前同朋友去日本有去過女僕cafe,覺得幾有趣,見呢間新開,又想去體驗下,原本視覺為主,點知個味覺好有驚喜,啲嘢食好好味,真係睇得又食得,我指嘢食,服務仲親切👉套餐B💰$168😋😋😋😋.8/5冬陰功海鮮飯呢個海鮮飯真係超驚喜,好香濃冬陰功味,酸酸辣辣,又唔會太濕,仲要超多海鮮,爽口又彈牙,仲要份量超多,好味到成個食哂雞翼外脆內嫩,又夠Juicy,必吃炸花枝丸超新鮮弾牙,咬落有花枝粒粒,炸到金黃色,睇見到想食Latte好多奶泡,味道偏淡👉套餐C💰$168😋😋😋😋.7/5吉列豬扒三文治麵包烘到金黃鬆脆,夾住大大件吉列豬扒,見到都流口水,咬落脆卜卜,豬扒又多汁,配埋沙律同沙律菜,解去油膩鹽酥雞粒份量多,炸到好香口,慢慢食,邊食邊欣賞女僕雞翼大大隻,每人食兩隻已經好滿足焦糖咖啡厚厚一層奶泡,微微焦糖味,回頭:yesyesyes!女僕細心又親民,又會係嘢食上施魔法,真係好kawaii呢
旺角彌敦道726號7樓
👉套餐B
💰$168
😋😋😋😋.8/5
冬陰功海鮮飯
雞翼
外脆內嫩,又夠Juicy,必吃
炸花枝丸
超新鮮弾牙,咬落有花枝粒粒,炸到金黃色,睇見到想食
Latte
好多奶泡,味道偏淡
👉套餐C
💰$168
😋😋😋😋.7/5
吉列豬扒三文治
鹽酥雞粒
份量多,炸到好香口,慢慢食,邊食邊欣賞女僕
雞翼
大大隻,每人食兩隻已經好滿足
焦糖咖啡
厚厚一層奶泡,微微焦糖味,