2016-02-17
晚飯時間同男朋友行街經過見到門口裝修好懷舊,覺得幾特別就入左去試下 原來侍應都好懷舊係兩個伯伯嚟 佢地態度都好好我地哎左個比較貴嘅二人餐($699)(另外一個$399),包一杯白酒/紅酒,餐湯,前菜,兩份主菜,甜品,餐飲。白酒質素普通無咩特別。餐湯揀左龍蝦湯,好足料好多龍蝦肉同蘑菇,好濃味 配埋脆皮蒜蓉包真係世界級 (掛住食無影相)前菜揀左鵝肝蘋果沙律,個醬汁做得好好味,甜甜地同鵝肝好配合,份量都好足主菜分別揀左龍蝦番茄意粉同黑松露牛柳。意粉好大碟,番茄味唔算好濃啱啱好,龍蝦好新鮮無雪藏味,肉質唔錯牛柳好厚身,哎左5成熟所以唔會好乾,入口軟熟唔油膩,醬汁唔錯不過完全食唔到黑松露味甜品都算精緻,蘋果片沾上肉桂粉堆成一個塔(唔記得叫咩),側邊有酸酸甜甜嘅醬同士多啤梨,味道ok埋單果陣明明門口寫住可以比Visa/Master,但比錢先話部機壞左,有小小扣分整體唔錯,會再去食
白酒質素普通無咩特別。
整體唔錯,會再去食