2017-04-02 372 瀏覽
今日同朋友行開旺角,又未諗到食咩好,甘岩行行下見到呢間韓燒又未試過就上去試一試🇰🇷上到去好好彩吾洗等位,仲有窗口卡位坐😁一坐底侍應就勁好笑容送上前菜,仲會提我地前菜可以添加,岩晒我呢啲甘鐘意食泡菜既人😋重點係依加原來做緊$168任食放題限時個半鐘(任食豬肉類,雞肉類🍽),牛肉類半價就食到,一人一杯飲品,又有熟食,其實都會諗任食會吾會比啲差啲既肉我地食,但同朋友見幾抵就試下!出乎意料啲肉好好食,我覺得比起7080,喜來烯肉個啲仲好食啲🖖🏻仲要有爐邊蛋任fill咖😍我覺得護心肉同五花肉係必揀⭐️好味到食吾停🤤啲侍應周不時一見到我地啲烤板有燒燶都會主動幫我地換,值得讚👍🏻👍🏻禁鐘叫人,又會好快行到黎幫你!整體黎講,依間服務態度良好,侍應都會有問必答,細心解答,起碼係笑住吾會黑面🤗食物方面都衛生又好食,吾會好似出面食個啲甘難食!下次都會再黎幫襯🙆🏻
上到去好好彩吾洗等位,仲有窗口卡位坐😁
仲要有爐邊蛋任fill咖😍
我覺得護心肉同五花肉係必揀⭐️好味到食吾停🤤
禁鐘叫人,又會好快行到黎幫你!
食物方面都衛生又好食,吾會好似出面食個啲甘難食!
下次都會再黎幫襯🙆🏻
  • 護心肉