2017-11-28 440 瀏覽
係呢頭住咁耐竟然冇發現有呢間餐廳,可能平時好少行內街,今晚係係附近工作的朋友相約一起黎食,聽講呢間餐廳好得意,晚餐同午餐的menu一模一樣,同樣價錢食兩種氣氛因為朋友說平時黎食lunch時間會比較趕,因為餐廳幾乎日日爆場係夜晚食飯時間比較鬆動d因為早到,所以係佢門口影左相 門口把超級大遮幾得意 遮內仲吊住一盞馬燈 夜晚感覺餐廳好浪漫 燈光比較昏暗 應該好適合情侶約會我地一行五人聚會 一坐低就會送上自家制麵包點義大利黑醋同橄欖油 好少係出面食到咁ge麵包 多數都係牛油麵包 幾有心思 我喜歡!重點係麵包可免費添加 一食完侍應就過來問你要唔要加麵包即使食唔到好多麵包 都覺得好有親切感!真系好少餐廳會做到咁講到主菜部分啦我就order 左呢個厚切豬扒 本身係鐵板 但侍應都會提醒話可以用碟上 我不想整到成身味當然選擇碟上 但呢一份餐真系等好耐 差不多20分鐘到 我一度以為係漏單 但一上檯見到咁厚真系o咀 重點係好味又唔鞋 讚其他朋友都分別叫左佢地個三文魚同雞扒 都覺得十分抵食同好味呢間餐廳我會一來再來!好味又大塊,重點係唔貴!!!氣氛又好
係夜晚食飯時間比較鬆動d

夜晚感覺餐廳好浪漫 燈光比較昏暗 應該好適合情侶約會

即使食唔到好多麵包 都覺得好有親切感!真系好少餐廳會做到咁

講到主菜部分啦
其他朋友都分別叫左佢地個三文魚同雞扒 都覺得十分抵食同好味
呢間餐廳我會一來再來!好味又大塊,重點係唔貴!!!氣氛又好
2017-11-20