2022-09-01
今日偶然路過中環,遇上呢間burger小店,畀佢門外大大隻最近非常流行嘅馬騮公仔吸引咗我眼球,於是就入咗去望下XD~~原來呢間鋪頭係以NFT 同虛擬貨幣做主題,喺餐廳落單位可以睇到報價同埋交易,果然好潮呀佢睇落鋪仔細細,點知原來樓上雅座先係真正用餐嘅地方最過癮嘅係,喺餐枱隔來竟然放左幾部iPad畀你食住burger交易虛擬貨幣,夠晒chill,分分鐘食食下bruger已經賺返幾十個餐返黎我自己同朋友就分別叫咗兩個餐,上圖配洋蔥圈呢個係鴨肝牛肉burger,一啖咬落去口感好豐富,有鴨肝嘅香溝埋牛嘅肉汁。由於實在太豐富所以嘴細細嘅女仔一啖咬晒所有料就可能有啲吃力喇洋蔥圈食落都十分脆口,食得出係新鮮製作另外仲叫咗一個無聊園經典burger配雞翼,呢個burger食得出係用自己手打牛製成,重點係!一食落去肉汁四濺﹑好香牛味,完全對得住呢個價錢另外雞翼因為係單骨,食落好方便,我鐘意佢雞翼唔會太厚粉,但又保持到好香好脆總括來講今日呢餐都好滿意,有機會一定會再來!
佢睇落鋪仔細細,點知原來樓上雅座先係真正用餐嘅地方
總括來講今日呢餐都好滿意,有機會一定會再來!