2024-03-21
呢度真係顛覆我對放題嘅印象 ~新鮮多野揀仲要賣相好👍🏻今次揀咗77品嘅Set A 人均$280 已經任食仲好多高級食材😮 就算我地2個女仔細食都回本✌🏻⭐️ 御 泰の味冷鮑魚鮑魚鮮嫩又彈牙,配埋鮮味十足嘅泰式醬汁,食材高級又調好味,好食到停唔到口!⭐️ 海膽手卷細細分唔怕太飽,材料新鮮肥美,每口都係海洋味道⭐️ 鹽燒左口魚邊壽司⭐️ 蜜柑真鯛壽司鹽燒左口魚邊壽司同埋蜜柑真鯛壽司都係唔可以錯過。魚貨新鮮,入口即化,真係細味無窮。⭐️ 刺身拼盤(阿根廷赤蝦、挪威三文魚、帶子、赤貝、甜蝦、角螺刺身、北寄貝、八爪魚)帶子超級甜!赤貝、甜蝦同角螺。絕對新鮮,質感幾好。阿根廷赤蝦同挪威三文魚。赤蝦肉質鮮甜,三文魚更係魚腥味都唔重,原味刺身嘅享受~⭐️ 鹽燒雞翼⭐️ 鹽燒牛舌⭐️ 鹽燒海蝦鹽燒雞翼、鹽燒牛舌同鹽燒海蝦,全部都係燒得剛剛好,鹹香口感好過癮!⭐️ 炙燒壽司拼盤(特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽、特濃芝士燒醬牛肉壽司、火炙三文魚、火炙醬燒蠔壽司、三文魚蓉蟹柳小卷)唔飽嘅可以食多幾件🤣,炙燒壽司都幾高質💰HKD 283 p.p for Lunch
⭐️ 御 泰の味冷鮑魚
⭐️ 海膽手卷
細細分唔怕太飽,材料新鮮肥美,每口都係海洋味道
⭐️ 鹽燒左口魚邊壽司
⭐️ 蜜柑真鯛壽司
⭐️ 鹽燒雞翼
⭐️ 鹽燒牛舌
⭐️ 鹽燒海蝦
⭐️ 炙燒壽司拼盤(特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽
唔飽嘅可以食多幾件🤣,炙燒壽司都幾高質
💰HKD 283 p.p for Lunch