2023-03-04 92 瀏覽
今日跟同事黎呢間 Bom Bom Chat, 然後黎到先知叫做 Bon Chat Chat… Siu4 🤣平日有 lunch set 包蘑菇湯或者沙津, 主食 同埋 蘋果汁,可半價轉其他野飲。叫左個帶子蟹籽扁意粉,龍井蝦仁茶泡飯,然後半價叫左桂花 Latte 同埋 iced chocolate. 我食個 Pasta 個 cream sauce 幾濃味, 帶子都幾大粒, 面頭有少少煎香左,唔錯! 龍井蝦仁相對好似清啲,同事食食下個店員埋黎話正確食法要將啲茶倒入個飯度做成茶泡飯,咁先會有龍井茶香味,唔係就咁食啲飯。 😂 勁 7…同事叫茶泡飯唔倒啲茶落去想點 🤣Open kitchen 的 cafe 有好多,但呢度有 pasta, risotto, 茶泡飯,all-day 同埋 salad bowls, 款式都唔少… Lunch time 睇得出廚房同店員勁忙,support 下 🫶
蘑菇湯
Iced chocolate