餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
星期日點零鐘去到noc ,見到都有成10 個人等緊位,但見到入面其實又有吉位...執枱同帶位好似都係一兩個人,同出餐既人又分開,所以就應該人手唔夠都招呼唔切。等左5-10分鐘其實都已經安排到入座,餐廳最旁邊有兩pair 類似打座咁既位置,餐枱高度係座位水平,職員直接將我地分左埋去坐,好彩我地都只係飲杯野食件pastry,如果食正餐就唔會了。Pastry 選擇唔算多,可以去cashier睇到display,或者直接係QR code 落單都有張細圖睇。兩個人叫左:- Latte (中)- Flat White (大)- Rasberry Danish Rasberry 都幾酸,下面配住吉士醬,夾住食可以中和一下,都幾好食- Ham & Cheese Croffle 食落反而冇咩特別,薄薄火腿上面有焗到半溶既芝士,被芝士蓋住既Croffle 就自然冇咁脆見到餐廳都有BB highchair 提供,coffee shop 黎講都照顧到有小朋友既家庭,都抵讚。餐廳位置近商場出入口,所以排隊位置同餐廳最外既位置都比較熱。

兩個人叫左:
- Latte (中)
- Flat White (大)
- Rasberry Danish
- Ham & Cheese Croffle