2024-09-11 240 瀏覽
今晚去遊車河🚙!表妹仔帶咗我入荃灣食飯!果然好介紹👍🏻🥂🥣🍽️火焰德國鹹豬手配芥末汁🐷先來個火焰醒一醒神💫豬手口感非常嫩滑外層脆,配芥末汁好夾!粗身薯條外脆內軟!🍟🐟香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁三文魚肉質鮮味!帶子入口鮮美,柚子忌廉汁頗特別,有清新的口感,三文魚加上醬汁後特別醒胃!☺️忌廉芝士磨菇雞翼🍄啖啖肉!雞翼入面有忌廉芝士磨菇流出來,令人回味!🌸Unicorn🍹賣相吸引!⚡荔枝、碟豆花、梳打水及檸檬汁調整而成,上面有一颗荔枝肉,入口超清新!🌈U shu…Tequila based的Daiquiri入口棉滑,配搭桃和士多啤梨🍓襯托煉奶最後有一絲柚子味道收尾,絕對是少女風一定會選擇的Cocktail!🌸⚡Sweetie Fantasy先有一層煙霧!打咭正!💫三個雪糕分別為朱古力、草莓及曲奇味,以窩夫做底,加上新鮮藍莓、哈蜜瓜粒、草莓粒及忌廉,甜品真係特色!🍨

火焰德國鹹豬手配芥末汁🐷

🐟香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁

忌廉芝士磨菇雞翼🍄
啖啖肉!雞翼入面有忌廉芝士磨菇流出來,令人回味!🌸

Unicorn🍹
賣相吸引!⚡