2011-08-05 4 瀏覽
聽人講間野ok好食 平時睇落又好似好多人等下 就同2位大支野一行3人黎試下6點去到 時間早既關係 唔洗等位即刻入位一開始叫左一個夏威夷pizza, 羊柳意粉, 炸雞槌(小食), 蝦醬石頭飯pizza落單個時講左要等15~20分鐘感覺上所有野既起菜速度都ok味道方面夏威夷pizza: 唔識欣賞, 我覺得pizzabox個d好食好多羊柳意粉: 唔識欣賞 x 2, 我唔知d意粉硬同埋個汁好似水咁會唔會係佢既特色炸雞槌(小食): 不過不失, 不過唔鐘意佢有2片檸檬方正係雞既上面, 因為唔係人人都岩檸檬味, 個人覺得應該放係一邊, 等有需要既人先去加d汁蝦醬石頭飯: 好味! 好香蝦醬味, 但係食落又唔會覺得咸, 有適量既飯焦, 呢個真係非常好食完主菜, 叫左d甜品分別有黑糖咖啡雪糕, 杏仁雪糕咖啡, 香酒香蕉雪糕, 熱情蘋果批黑糖咖啡雪糕: 覺得幾好, 有d好似涼粉物體既野, 苦苦地加埋甜既雪糕, 覺得岩岩好杏仁雪糕咖啡, 香酒香蕉雪糕: 2位大支野點既, 不過聽落評價都唔錯熱情蘋果批: 個底好似pizza底咁, 相信同一樣整法, 呢個都ok, 不過不失ps: 待應既服務態度ok, 不過速度方面

6點去到 時間早既關係 唔洗等位即刻入位

pizza落單個時講左要等15~20分鐘
感覺上所有野既起菜速度都ok

味道方面

食完主菜, 叫左d甜品

ps: 待應既服務態度ok, 不過速度方面好似差小小, 一開始落單我舉手舉左成半分鐘先有一個人見到, 好似掛住吹水咁成班

最後埋計$463.1
朋友們覺得底, 個人認為一般,唔可以話底, 一人平均150可以有其他選擇
2011-08-05