2019-12-17 634 瀏覽
食物雖不俗,但價錢貴,重點係餐廳職員服務態度惡劣,受到無禮對待,成餐飯經驗好差!首先係帶位入座,我地問清楚訂座係咪有優惠(只係問一句),侍應表現得幾唔耐煩,係咁叫我地坐低先(註:當時後面冇其他客人等緊,場內亦只有幾枱客人)。到落order時,另一位侍應態度都好差,因為我地分開兩張紙寫(兩個鍋),佢就好大反應,語氣好惡咁問我地做乜唔寫埋同一張。到之後全程都冇笑容,而且同我地講野都好似命令式咁。(自問我地冇特別要求,亦都好有禮貌咁同佢講野,所以好莫名其妙)未試過食一餐飯可以咁受氣,其實服務態度唔好,就算野食幾好食(雖然呢間唔係)都唔會有返頭客,我都唔會推介俾其他人。

2019-12-16