2013-06-02
又貴又唔係特別好食,服務態度超差的食市嗰日係星期日,大約2:35,我和朋友行過呢間野門口見到個下午茶餐menu睇左一陣(個經理都見住我地有興趣),望下裡面見都冇咩人,就入左去幫襯點知一坐底,開哂茶個waitress先話“下午茶冇喎,要等三點”,我地話“下,咁你唔好放個下午茶餐牌出黎呀”跟住佢立即同個經理咬耳仔,還回望一望我地,當冇事發生過好啦,本來我嬲到想立即走,但我朋友話算啦,開左茶。。。好樣衰好,簡左野啦,舉手三分鐘只見waitress們一群在吹水我嬲得大聲一叫“唔該”先有人理我。。。我唔係好明囉,第一,個經理見我地2:35研究佢個下午茶個牌,正常係咪應該會話比我地知係呀未有架3點先開始,但佢冇囉。第二,我已經唔係第一次幫襯呢間野而見佢地一群waitress吹水.客又唔多,下午茶都要五十幾蚊一碗麵,又唔係特別好食,以後唔會再幫襯!
我地話“下,咁你唔好放個下午茶餐牌出黎呀”
跟住佢立即同個經理咬耳仔,還回望一望我地,當冇事發生過
好,簡左野啦,舉手三分鐘只見waitress們一群在吹水
我嬲得大聲一叫“唔該”先有人理我。。。
但佢冇囉。