2022-06-30
佐敦一向多餐廳,而且多小店,OpenRice睇中呢間,一來我鍾意食花膠,二來呢間好評都幾多,結果係非常失望本身想食椒鹽豬扒飯,佢話冇, OK咁我揀一字骨,之後個阿姐冇問我飲乜直接走咗。轉頭佢拎咗碗湯黎,咁我就以為升級左做湯所以冇嘢飲食到中途,有新客入咗嚟,個客問阿姐係咪有湯又有嘢飲,佢話係😑😑😑😑😑😑😑😑我問阿姐咁點解你唔問我,佢話諗住等我飲完湯先問我飲乜😑😑😑😑😑😑😑呢句說話非常唔合理,點解你expect我飲完湯先飲嘢?我唔可以飲完嘢先最後飲湯?而且我揀凍檸茶係要加$4 ,佢之後要再打過張新單俾我,「出完張單先再問嘢飲,然後再打張新單」有邊間餐廳會咁做?其實本身好小事,你講句唔好意思問漏咗就得,但你仲喺度死撐,講咩諗住等我飲完湯先問,實在荒謬我落單時,全場就只有另一位已經就快食完嘅客,所以唔存在忙中有錯呢樣嘢,呀姐你想博大霧定發緊夢?講返食物,客觀地講,唔好食,花膠算大,但我鍾意食腍身嗰種,而佢係比較偏硬偏乾,啲一字骨份量OK,拆骨都好易,但好鞋,舊舊都好鞋,而且我覺得同花膠唔夾無論食物同服務都唔滿意,呢間冇下次!
轉頭佢拎咗碗湯黎,咁我就以為升級左做湯所以冇嘢飲
食到中途,有新客入咗嚟,個客問阿姐係咪有湯又有嘢飲,佢話係
😑😑😑😑😑😑😑😑
我問阿姐咁點解你唔問我,佢話諗住等我飲完湯先問我飲乜
😑😑😑😑😑😑😑
無論食物同服務都唔滿意,呢間冇下次!