2022-09-09 514 瀏覽
雖然同事講過呢間啲cake偏甜,但見到個開心果賣相都几吸引,收工就買咗3個mini cake, 同個職員講 分2份,佢哋就分開咗其中一個入細盒,但都係放埋一個紙袋裝!(我分開裝就梗係要畀唔同人啦,你分開又裝埋一袋,我分嚟做咩!)預咗同同事share, 2個人分別各帶走一袋,於是好客氣咁問佢攞多一個紙袋,個職員話:要$1喎! 另一個職員即時喝佢:係$2/個 先啱!🙄 跟住見我哋唔想買袋就冇再理我哋! 有一剎那好想叫佢拆返張單,每一個cake跟一個紙盒一個紙袋!紙袋扮膠袋徵費!紙盒又軟先不論味道如何,呢個價錢,我買crazy pie, 千層蛋糕都可以試多2個好味啦,係唔順路過去駱駝漆先買嚟貪新鮮

紙袋扮膠袋徵費!紙盒又軟

2022-09-09