2023-06-27 190 瀏覽
今日未夠六點就返屋企附近就諗著去藥房買啲野再食少少野就當晚餐,行左一陣見 到呢間間居酒屋就二話不說入左去, 其實一直想試呢間野,但我食量少,驚叫得少會俾人望所以一直無入去食,入到去餐廳播住啲日本歌,裝修沒有太華麗,職員帶領我入座後有禮貌地斟左杯杯茶俾我,我看完餐牌決定叫一碗雞白湯拉麵食,等了一陣拉麵就到,一見到心諗:我應該食唔哂,因為好似好大碗,食落去幾好味,雞白湯濃味,叉燒厚道適中,仲有一隻溏心蛋,食到中段有一位員工攞住塊膠片過嚟,我心諗:唔通sell 野?我無錢架😂😂😂原來佢想話我聽佢地依家閒日有做下午茶套餐(個心定左,唔係sell野😂😂)職員仲推介我試鰻魚太卷個定食餐(我見到圖片好似好多料😍好吸引🤩)好我決定左。。。。我過兩日要過黎試😂😂

2023-06-26
  • 特盛醬油濃雞白湯拉麵