2021-04-28
男朋友同我都鐘意食中菜/點心,但兩個人選擇又叫得唔多野食呢間小皇府唔單止有點心、仲有好多粉麵粥品同小菜選擇,價錢亦唔貴😼最令我地期待一定係呢個小蜜蜂流沙包($30),好可愛,仲要唔係得個樣,裡面夠流夠熱!造型點心仲有虎松茸魔鬼魚餃($36),清清地但亦夠juicy~我都幾鐘意啤梨鵝肝咸水角 ($32),比普通咸水角多咗啲好香嘅鵝肝脂香味😗男朋友就較鐘意台式脆蝦腸粉($38),滑溜腸粉皮包住炸腐皮,唔會好似炸両咁,令入面個皮淋哂蟹皇滑燒賣($40)就算係不過不失~另外叫咗兩款小菜,都幾岀色濃湯海鮮脆米泡飯($148),佢用石鍋上,keep住熱辣辣,而且個湯真係好濃! 加埋脆米,口感好豐富上湯海味雜菜煲($108)亦好足料,大大條蝦干,食完唔會好口渴仲一定要讚呢到嘅職員好好服務,又有禮貌
蟹皇滑燒賣($40)就算係不過不失~
另外叫咗兩款小菜,都幾岀色
仲一定要讚呢到嘅職員好好服務,又有禮貌