2019-09-14
第一次寫食評,因為依間餐廳令我「大開眼界」!!!!!!一入黎叫左個蒸海鮮餐 落完單我地就自然去左自助吧度拎下打邊爐嘅材料 點知 原來食蒸海鮮餐係唔洗拎野食住 咁但係唔拎都拎左啦咁咪放係枱上面囉 洗死咩?????無啦啦有個金髮男部長行過黎惡言相向 鬧我地做咩要出去拎野食,拎野食會阻住枱。下?咁你一開始唔講? 咁唔拎都拎左啦?係咪掉左佢?重點!跟本張枱就夠位擺 又冇阻住你地上海鮮 做mud9啫?咩服務態度?都算啦,入左黎都要食,以為依間野得一個員工咁差啦!點知... 到埋單啦,我地就打算拎張優惠劵出黎用。另一個灰色衫女經理又西口西面,話優惠券要一入坐就拎出黎,態度勁差咁同我地講:「下次唔比你咖啦!」我地心諗,你一開始又唔講清楚,鬼知呀?我地係你餐廳做呀?仲有!!!!!! 自助吧有曱甴,點睇?一句講曬,冇下次。態度勁垃圾,食物質素都普通。
仲有!!!!!! 自助吧有曱甴,點睇?
一句講曬,冇下次。態度勁垃圾,食物質素都普通。