2024-03-25 218 瀏覽
中午時分黎食飯 已經11:30到 落單後20分鐘連飲品都未送到 比我們遲來的客人催促一下就有飯到 因為我間中光顧 其實都有留意貴餐廳有遲出餐的問題 直到今日客量比平日多(因為隔離餐廳沒有營業)什至聽到侍應叫同事「唔好幫人落單 因為落左單啲人就會催!」 我忍唔住問侍應我啲餐幾時到 原來佢根本無同我落單 亦一句道歉都無 我在20分鐘前已表明趕時間 得到既回應竟是「遲黎既都無得食!」 在場都有幾位選擇離開服務態度極惡劣 揀客做生意 早到都未必有得食 仲要一啲道歉意欲都無 最後白白浪費我半小時時間 我質問為何沒有幫我落單 在場女服務員都逃避眼神與責任 只有一位拋下一句「咁我宜家整比你囉」奉勸大家行遠少少幫襯其他餐廳 食物質素更好 永不光顧江夏小廚🙏🏻

2024-03-25
30 分鐘 (堂食)
午餐