2013-06-26
這店服務態度極差, 本人原本沒有在網上寫食評的習慣,但今次真係怒到要在到在此開account 向各位朋友反映,本人在網上看到團購, 於是購買和家人前往,入到去看到牌子先知原來在facebook 按like可以免加一 (每人一個like),問站門口負責招客的啡短髮的女職員(職員A)好唔耐煩話係, 但要証明比佢睇,咁我們都OK, 但當時我們得一部可以上到網的手機, 遺有2個account按好後叫一叫佢過黎睇,但我們準備好後, 叫極佢都扮聽唔到, 再大聲d叫佢,就黑臉過來話同剛剛第一個的account 無分別, 唔得 (明明係佢自己唔記得)咪遺有重新按多次請佢睇清楚,之後見到佢(職員A)同一個金色中長髮20幾歲的女職員 (職員B) 一路指住我地張桌, 一路講是講非, 我們都算, 想食完就走,但可能佢地d 湯好重味, 食完後好口渴, 之後我們已經很有禮貌地同職員B要點水,但估不到佢(職員B)用好無禮貌的語氣 以後貼錢比我都唔會再去, 我到底是來食野, 定係黎受氣?!(都知團購無好, 但我想講團購都要比錢架, 唔係免費, 做不起什麼團購同facebook like, 你咪唔好做囉, 可必影衰自己
但今次真係怒到要在到在此開account 向各位朋友反映,
本人在網上看到團購, 於是購買和家人前往,
但我們準備好後, 叫極佢都扮聽唔到, 再大聲d叫佢,
咪遺有重新按多次請佢睇清楚,
但估不到佢(職員B)用好無禮貌的語氣 [chu, 佢地wo~, 佢地話要水wo~]
以後貼錢比我都唔會再去, 我到底是來食野, 定係黎受氣?!
(都知團購無好, 但我想講團購都要比錢架, 唔係免費, 做不起什麼團購同facebook like, 你咪唔好做囉, 可必影衰自己店個名)