2011-01-01
就是為了不用等位,外表看來不錯,便入去試一下。 但其實裏面相當髒,桌布穿洞,還髒,看來沒有更換... $88+10%的菜色同樣$30的椰林閣無分別,叫忌廉湯就拿別的來,那個侍應卻裝聽不到,待我家人話算啦,他竟從遠處大叫那便幫我換,好似我哋煩佢咁,但錯在佢,真無奈... 紅酒牛一點紅酒味都無,天使面淋BAT BAT,這個$$$,一點都唔值!!!! 問有咩餐飲,佢便大聲不順氣地講,還目中無人!!! 叫埋單,叫了3次都唔過來,仲故意背著我們,俾個 ''話之你'' 同 ''我係咁'' 的態度!!! 我便行去CASHIER到,佢竟然仲大聲同CASHIER講 ''照清楚D錢,係咪假" 我當然同佢講,''未見過咁差的服務, 嘢又唔好食,10%你一D都唔值得收!!!" 從未食得咁受氣,所以我等登開OPEN RICE A/C 來告訴大家,希望不要見到再有人''受害''
但其實裏面相當髒,桌布穿洞,還髒,看來沒有更換...
問有咩餐飲,佢便大聲不順氣地講,還目中無人!!!