2021-07-19 141 瀏覽
琴晚3大2小8點去左呢間食甜品,係門口巳經有店員講定要分2張枱坐,唔緊要都預左.坐低無耐就即刻叫左碗中式糖水,榴槤忘反同埋雜果西米加雪糕.甜品黎到之後我地食左10分鐘都無,有個著住白色衫白色鞋紅色褲類似老闆娘既女人就不停係我地面前行黎行去又不斷望住我地睇下我地幾時食完俾番張枱佢,當時我地坐左15分鐘都無,雖然出面有其他人排隊但係我地都唔係食左好耐姐,小朋友食野係需要啲時間嫁啦!你唔鐘意招待小朋友又或者你有限時規定你可以係入坐前講明俾食客知道再由食客自己決定用唔用餐,其他枱都有小朋友又叫人地唔好行黎行去坐定定.如果唔係會罰錢.唯一係有個廚房既4眼男仕出黎招呼態度比較好.最後我地食左半個鐘都無就走左.呢個女人既態度真係好差.絕對唔會有下次.簡直係垃圾.如果你係老闆娘你似趕客多過想做生意,同埋如果你唔想客人坐得耐同招待小朋友你最好寫明限時幾耐定大家有心理準備.唔洗食到一半就俾你望住曬.
2021-07-18