2014-04-26 813 瀏覽
達磨已經喺大坑戈邊食過幾次,不過通常都係食豬骨拉麵,今次見到團購有白味噌濃雞湯拉麵套餐,而且只要HK$68就可以食到一碗拉麵、一個小食同一款飲品,非常超值,所以即刻買!第一次食白味噌濃雞湯拉麵,覺得味道無豬骨拉麵咁漏、較清,但湯底仍然保留一定膠質,黏黏的,不過麵條煮得太耐,過稔,整體比較普通,有d失望。因有另外兩個朋友一齊食,所以有三個小食,叫左炸蝦、炸紫薯栗子餅、炸南瓜餅,不過味道十分普通,只係炸南瓜餅比較好食。我地食緊既期間只係有兩枱新客入黎,點解呢間達磨咁清靜、無人排隊既? 下次都係去返大坑分店食豬骨拉麵喇!

因有另外兩個朋友一齊食,所以有三個小食,叫左炸蝦炸紫薯栗子餅炸南瓜餅,不過味道十分普通,只係炸南瓜餅比較好食。
題外話/補充資料: 值得一讚既係雖然我地係團購,不過由入門口到埋單,侍應既服務態度超級好,非常有禮貌!
2014-04-06
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
團購