2021-11-23
————————————————————————🎉今時今日食好野唔單單係追求美味咁普通,舒適精緻,可以打卡可能先係重點!英式下午茶更加係香港少女們嘅至愛之一,估唔到住大西北嘅朋友唔特登再去港島酒店啦•🔹遠遠已經被門口帶北歐格調嘅綠油油門面吸引,係元朗格外醒神!入去已經睇到裝潢落足心機,英式街燈影照住店內白綠嘅外牆,店內擺設咗一棵棵綠油油嘅植物,配上香檳金嘅餐具,令到成個氣氛舒適又高雅,無得輸👍🔆我地點咗為情侶已設嘅「couple high tea set」都係$208好抵玩~佢配上玫瑰洛神花茶,冬天暖暖地,女朋友period到飲呢啲就岩晒!玫瑰味夠晒香,配甜品去油膩perfect match,而且佢仲有蠟光微温住,Keep住温度又有feel!少女粉搭上香檳金嘅Tea Set ,靚得來又唔俗🎈Tea Set 提供嘅野食有晒鹹甜點,仲有沙律同炸雞翼同薯條,肉質夠嫩夠juicy,薯條熱辣辣,正,少少嘅三層已經足夠滿足你所有欲望,亦都唔會餓親另一半~📤真係唔夠飽朋友,餐廳仲有其他下午茶熟食提供 ,叫個熱狗都係唔錯選擇!
————————————————————————