2012-04-07 4 瀏覽
我曾經在沙田那間分店食過 覺得幾好食 來到這裏打算再次重溫 我們二人六點三來到 我看見入面有玻璃窗的應該可以望到街景 可惜入面是火鍋的 而且亦已滿坐 只好坐出面 出面冷氣不足 又多射燈 都幾熱架 其後我們打算點菜時 可能那位男侍應新來 他叫了位肥女侍應 她甫一來到便晦氣地說: 點呀? 我們心想需要這種態度嗎? 你說多人好忙就說做到燥遮 嗰時有幾多人呀 我哋嗌咗個二人餐 有龍蝦湯 不過入面係冇龍蝦o既 不過不失啦 有兩塊蒜茸包 有四條豬肋骨 味道偏淡 之後是半隻龍蝦意粉 隻龍好細隻 仲有d晦 特價嘢我哋都預咗 之後係元貝米比薩 我覺得米比薩味道不差 可能我鍾意食飯啦 不過今次這個火比薩d米一夾就散 食的時候比較煩 甜品也是這裏令人期待的 有一球雪糕 燉蛋和牛奶布甸 雪糕跟平時吃的沒兩樣 燉蛋和牛奶布甸好滑 亦都夠甜 整體來說只屬一般 我想信我不會再來一間分店

2012-03-24
用餐優惠