2016-10-22
上菜勁耐 態度簡直極品~座位套勁起粒粒~穿短褲的女士們小心吉肉仔話說我媽飲到一半就要多壼「保厘」所以同服務員講「唔該幫我倒左杯茶呀」答:「邊到有位掉呀!」就勿勿走左來了一碟鳳爪,鳳爪心是冬的~可惜已咬了就費事難為人地~就不換了我又叫左牛肉同叉燒腸,牛肉腸先來~首先碟系完全冇溫度~牛肉腸上面有好多水珠~我媽覺得好似5熱就掂下條腸~之後開始同個點心姐反映5熱等等~丫姨好5情願甘拎反去換~幸好換反黎系熱終於到叉燒腸黎,又系冬既~叫呀姐換~呀姐覺得我地甘煩就叫左經理黎~最搞笑既系個經理🙈一幅吾耐煩既樣~「吾可以甘加~個個客甘整廚房米有排忙」我頂吾順叫佢點下個叉燒腸,冬既叫我點食~其實期間我都聽到隔離枱刀圍內人話腸粉系冬既~最後個經理叫我cut左個個去~真系趕客甘既樣甘既極品酒樓,仲要好似賣個廣告下~只想說今時今日甘個服務態度又5好食~真系成世刀5想再去 😄
甘既極品酒樓,仲要好似賣個廣告下~
只想說今時今日甘個服務態度又5好食~真系成世刀5想再去
😄