2017-04-14
之前買過兩次1day programs, 都係自己衰, 兩次都因為工作太忙, 冇依時飲用, 將個program 分咗兩日飲, 令到效果唔係太顯著。咁岩早排見到大台節目 「嘆得好健康」介紹Beauty and Juice 既果汁排毒療程, 令我下定決心再試。今次終於可以一日完成8支排毒果汁, 仲要好乖咁全日剩係食咗兩條菜(因為俾老細捉咗去team lunch)飲後感:- 每支果汁味道都好好飲, 容易入口, 而且飲到有果肉, 所以全日都冇肚餓感覺- 沒有累/ 全身冇力既感覺, 放咗工仲去咗跑步, 都可以好似平時咁跑到3.5km- 夜晚開始感覺到個肚係到咕嚕咕嚕同放屁,第二日朝早就暢順咁排便,感覺真係排晒身體既毒素出黎- 最重要係肚腩位扁咗, 前所未有咁扁- 胃口明顯細咗, 唔會話冇食一日野之後第二日就好想食番夠本, 唔怕食突反吸收是次8支果汁: G6/G7/B5/B6/B7/B8/B9/S2最愛B5同B9, 其中好多支果汁都加入咗super food 如 有機螺旋藻粉, 有機小麥草粉, 飲落更健康
飲後感:
- 最重要係肚腩位扁咗, 前所未有咁扁