2018-10-11 5859 瀏覽
踏入第5年 ~ 人生有幾多個5年或10年,哈哈哈,因為我老板人好,暫時未會轉工,感恩遇上他!工作甘辛苦,緊係食好d,就是因為要遷就舊同學 OT 完吃飯,所以她介紹來這間近她公司的。。。 話要食網上推介的"巧得鍋" 天氣轉涼,係時候補補,喝d滋陰保腱; 兼吸收骨膠原的食材: 甘叫 "花膠燉竹絲雞 (半隻)“湯底啦, 聽個名都夠名貴, 啱哂我倆 果2舊花膠好大舊,仲好甜好爽! 見到很多藥材,包括黨參、淮山、肉竹和龍眼肉等,超甜又夠中藥味,真係值回票價 除牛肉拼盤外,還有另一拼盤, 內裡有日本廣島蠔, 真係好肥好大只,非常鮮甜,好有咬感! 扇貝好厚身,啖啖肉! 仲有好多配菜,手打蝦和墨魚丸。。。好彈牙! 見到隔鄰的滿滿一碟大蠔,隻隻都肥嘟嘟,我倆都虎視眈眈,話下次也專登叫來吃,實在太番尋味了 牛肉拼盤超鮮嫩,肥牛外,還有牛肉粒和牛舌,最啱我呢d貪不同種類的牛魔王! 2款餃子都好特別: 韮菜安格斯牛肉餃 和 牛肝菌羊肉餃 很均衡的食材安排,一大盆蔬菜和菇菇,好新鮮,好健康 店員態度親切又勤快,真要俾個叻呢! 加油,繼續保持良好水準,讓每個客人食得開心呀!

滋補花膠燉絲雞

日本廣島蠔,大扇貝,鑽石蜆,韮菜安格斯牛肉餃 和 牛肝菌羊肉餃

牛肉拼盤

很均衡的食材安排,一大盆蔬菜和菇菇,好新鮮,好健康

巧得蔬菜盤

2018-10-09