2023-07-26 9 瀏覽
毫不猶豫叫左個椰子雞煲,真心高質既湯底!雞肉如圖口感非常嫩滑,開波當然要齋飲個湯,椰子既清甜配雞肉鮮味係完美配搭,醬油盤一上枱已經十分有氣勢,擺盤好精美,真係中式醬碗,食物款式多,小食海鮮刺身蔬菜餡子肉類全部足料,肉類拼盤啱曬我哋呢啲選擇困難症既人,有齊豬牛羊,羊肉片完全唔羶,肥牛片好好食,濃郁牛味,蟹籽手打蝦滑係我最鍾意,彈牙爽滑,其實鮮甜既椰子湯基本上連醬油都唔洗沾都夠濃味,魚皮餃同菜肉餃都好好食,中意魚皮夠煙韌有口感,菜肉餃正宗既皮薄餡靚!老闆好好人送左碟響鈴比我地,第一次食咁大個響鈴,海鮮必點鮑魚,真係超爽口,埋單食左咁多野都係1200左右咋!性價比極高!🥳🥳