2024-10-05
平時出餐已經經常出錯,今日堂食,錯漏百出,又唔對單,同個職員講返,俾漏咗嘢,其實我哋心諗:補返d嘢俾我哋咪算囉個職員又話我哋講嘢大聲,之後補嘢俾我哋時喺我哋面前發晒脾氣好唔憤氣咁補返d嘢俾我哋,Bing Bing bang bang咁,俾人感覺已經好唔舒服拎完嗰份完整嘅餐返埋位同小朋友食嘢,咁小朋友食嘢時一定會講嘢,自問都算係正常音量唔算好大聲嗰隻,嗰位職員走嚟話我哋小朋友好嘈,其實想問吓去KFC食嘢係咪連講嘢都唔俾㗎?平日嗌外賣,出餐又慢,又俾錯晒d嘢,都算啦,今日堂食,點知d職員咁嘅態度,令人用餐用得好唔愉快!早排去堂食,有位負責清潔嘅職員,望落似係有d特殊需要嘅人士,雖然我哋用餐時,佢會有d唔太恰當嘅社交行為,但至少令人仲感受到佢嘅善意,反觀今日,對住一班正常嘅職員,真係好大落差!好唔友善,態度又差…其實出錯咗,漏咗嘢,補返俾個客,絕大部分人係明事理嘅,但佢哋做嘅行為真係令大人&小朋友都好唔舒服!今日嘅體驗非常之差,希望佢哋能夠改善吓啦!