2023-07-10 374 瀏覽
太和呢間餐牌價錢與app點餐的價錢不同, 套餐加配為18蚊,唯有只好要求員工幫忙落單。結帳時,發現帳單價錢不一樣.… 敏華餐廳的收費實在令我感到不知所措,如果價錢可以一改再改,麻煩重新改餐牌,一個m1套餐加個爆爆珠帳單竟然係寫60+28蚊?m1套餐根本就唔係套餐,加杯野飲都要加錢有冇搞錯?單點同套餐有咩分別?是否不符合商品說明條例?員工落錯單亦沒有任何道歉,我叫了單點,同我講送野飲,原來要加錢買套餐,之後再點單問佢係咪得一款紅豆冰,果位員工又話係,結果落錯了沒有爆爆珠的紅豆冰,請貴公司好好再培訓員工!呢間茶餐廳性價比好低,要食茶餐廳,都唔好食太興集團啦,寫信去投訴結果都得唔到公平對待,話d價錢本來就係咁。但係明明套餐就冇包任何野飲!!🙄72蚊一個叉燒蛋飯,唔抵食,成日話咩好出名,但我買兩餸飯都係30蚊,根本冇咩值得再食的意義。

2022-08-27
慶祝紀念