最近NFT 簡直是投資界新寵兒~有關注開NFT既大家一定對於呢隻bored ape唔陌生,我都好鍾意呢隻風格多樣的猴子🐒~今次專程造訪呢間漢堡包店,在霓虹燈做裝飾之下,打卡靚就唔洗多講,估唔到食物有d驚喜。△ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽△ ▽ △ ▽ △ ▽ △◉芫荽芝心牛肉漢堡$125◉芫荽黨必點~芫荽漢堡啲芫荽超級慷慨 一大堆超震撼~芫荽經過香烤,逼出香氣,好脆口十分有誠意~芝心牛肉同樣驚喜,漢堡排厚身而juicy,配上蕃茄、生菜、洋蔥、醃青瓜~層層口感夾擊味蕾,ichiban ~◉ 牛油果大啡菇堡$ 95 ◉雖然呢個漢堡包都冇肉類,但完全不會比下去,首先是用料相當豐富,有牛油果、大啡菇、蛋黃醬、芝士同埋沙律菜!大啡菇juicy,完全不單調!◉跟餐小食:沙律+$25, 玉米+$15◉食完Heavy嘅漢堡,當然要配返田園沙律!田園沙律啲份量超大,同個漢堡包嘅體積一樣咁大!最鍾意沙律加上了胡麻醬,清新得來,味道也不錯~原來除咗漢堡,亦有熱狗、小食、意粉以及日式便當供應,下次可以再光顧~

◉芫荽芝心牛肉漢堡$125◉

◉ 牛油果大啡菇堡$ 95 ◉