2018-09-08
今晚約左朋友去食放題元朗大把好野食呀,點解入到黎會去食放題呢,因為呢間係我朋友極力推介,再加上自己之前又食過一次。今次再食,依舊都係咁抵食且款式又多不是我唔係元朗人,我覺得個入口位有點難搵,但皇天不負有心人,兜左幾圈見到啦入到去座位都不少,而且食客都唔少啦勁多野食可任點好正想食咩就隨便食有刺身、壽司、炸物、小食、甜品、燒物、火鍋、飯、拉麵應有盡有我當然快快手order左d先啦,之後去拎下野飲三個大大既飲品櫃放著不少野飲任拎仲有大量甜點、雪糕、雪條正呀,已經九秒九睇定一陣會食咩啦食放題又點會唔食刺身呢呢度另一個優點係,你寫幾多片,就真係黎足幾多片抵讚三文魚超靚帶子都好鮮甜,每款都不錯好鮮壽司類都好正架我有幾款都之後再有加order再食壽司不會太大舊,咁樣就可以食多幾件都唔怕過飽啦,又可以試多幾款口味呢款芝士大蝦同芝士蠔都係超正芝味無窮食完一隻又一隻,放題真好食放題,串燒、雞翼等等又點會唔叫呢呢款瑞士汁雞翼瑞士汁香香甜甜令雞翼好入味,而且雞翼肉興炆到好腍,好滋味另外雞肉串燒都好入味串燒仲有好多款其他肉類同口味,食左既食物太多,不能盡錄芝麻雞翼又香又脆好正呀脆卜卜既外皮加上了香香既芝麻中間肉
想食咩就隨便食
有刺身、壽司、炸物、小食、甜品、燒物、火鍋、飯、拉麵
應有盡有
我當然快快手order左d先啦,之後去拎下野飲 三個大大既飲品櫃放著不少野飲任拎 仲有大量甜點、雪糕、雪條正呀,已經九秒九睇定一陣會食咩啦 食 放題又點會唔食刺身呢
呢度另一個優點係,你寫幾多片,就真係黎足幾多片抵讚
三文魚超靚帶子都好鮮甜,每款都不錯好鮮 壽司類都好正架
我有幾款都之後再有加order再食
壽司不會太大舊,咁樣就可以食多幾件都唔怕過飽啦,又可以試多幾款口味 呢款芝士大蝦同芝士蠔都係超正
芝味無窮食完一隻又一隻,放題真好 食 放題,串燒、雞翼等等又點會唔叫呢
另外雞肉串燒都好入味
串燒仲有好多款其他肉類同口味,食左既食物太多,不能盡錄 芝麻雞翼又香又脆好正呀
脆卜卜既外皮加上了香香既芝麻中間肉質依舊juicy,而且又熱辣辣,超惹味 清酒煮蜆都不錯淡淡清香酒味浸著白蜆,一啖一口蜆新鮮又清甜 食左超多款食物,款款都不錯
而且餐廳又乾淨衛生而且都好抵食架
今晚食左個全時段,都係300幾蚊一個人
如果係指定時間離座或只食兩小時,價錢仲優惠
行開黎元朗,真是可以一試