2024-03-28 56 瀏覽
高質韓國cafe二訪🥰🇰🇷 cafe 位於圓方,上次試過一次已經覺得佢d 甜品好正🤣非常精緻少女心爆棚!事關佢時不時就轉餐牌,間唔中黎下都可能有驚喜👍🏻 今次再黎竟然係櫻花主題🌸 /櫻花初開牛角包窩夫 $132/之前會有d 怕櫻花主題格甜品味道會好假好奇怪,不過今次又冇黎個問題👍🏻 又好睇又好食🤤 croffle 外皮鬆脆,加埋cream 同埋果醬食一流!仲可以連埋雪糕一齊食🍦/櫻花滿開刨冰 $118/刨冰雖然係粉紅色但係味道都係牛奶味,入面仲有煙韌糯米糍🥰 上面櫻花餅鬆脆可口,旁邊係鋪滿粉紅色嘅芝士蛋糕😍 口感軟熟,唔會太甜太膩!/卡邦尼年糕 $89/除左甜品之外仲有多款主食,有飯卷、炸雞、年糕等!年糕非常煙韌有咬口,加上佢好掛醬汁,味道濃郁!煙肉帶有少少鹹香味更加好食🤤/櫻花鮮奶咖啡配牛角包 $68/飲品賣相都好吸引,大大個牛角包放左係飲品上面🤣latte 咖啡味道香濃,牛角包鬆脆🥐/藥菓肉桂楓糖咖啡 $52/咖啡帶有淡淡肉桂味道,唔會太甜,仲有韓國人好鍾意嘅藥菓食🤣
高質韓國cafe二訪🥰🇰🇷

卡邦尼年糕

/櫻花鮮奶咖啡配牛角包 $68/
櫻花鮮奶咖啡配牛角包

/藥菓肉桂楓糖咖啡 $52/
咖啡帶有淡淡肉桂味道,唔會太甜,仲有韓國人好鍾意嘅藥菓食🤣
藥菓肉桂楓糖咖啡
櫻花初開牛角包窩夫