2011-02-06 9 瀏覽
  可能系快過年同埋周末的原因,今日要等位。雖然前面只有兩個號,不過都等咗成三四個字,等位果陣,叫到你號碼總唔可以即時入去,總要等多一個字,尼點唔系好明,如果入面總執緊臺就唔好叫住下面人唧號碼了,執好臺先叫號碼唔得咩?感覺真系唔多好!  上次來食小籠包已經被嚇咗一次了,因為蒸過龍,皮已經溶咗,根本夾唔起,反而變成食哭泣的小肉包(總系25蚊4隻)當時同友人總反省點解唔即時叫人換咗佢,而是啞忍。事過后真系有D后悔。  今日又行屯門,又嚟幫襯,唔系因為咩,就系睇到個門口放住一個抵食午餐套餐,32蚊任揀一個麵,總有小食送,睇落去唔錯,索性忘記上次的哭泣小籠包,再入去食。不過坐低先知,個午餐套餐系星期一至五×××玩嘢啊,今日冇總擺個門口做咩啊?!感覺再一次被騙嗱嗱聲叫嘢食,食完好走人。點知又出事,我個豬扒湯麵竟然變成吉列豬扒配清湯齋麵T T!想揾個侍應嚟解釋,但人地上來果陣真系叫豬扒湯麵wor,又一次啞忍食完。  真系唔明點解次次來幫襯都要比D“驚喜”我?尼間嘢系屯門唔算差了,定系我運氣唔好?值得反思~!  總有比錢果陣,埋單系×8,諗住個兩蚊比貼士,點知找錢果陣,總轉登幫你唱散另外個十蚊成大餅
×××玩嘢啊,今日冇總擺個門口做咩啊?!感覺再一次被騙

總有比錢果陣,埋單系×8,諗住個兩蚊比貼士,點知找錢果陣,總轉登幫你唱散另外個十蚊成大餅,點啊?想叫我地比12蚊貼士啊?不如去搶!
2011-01-29
15 分鐘 (堂食)
  • 擔擔面