餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2024-09-17 9209 瀏覽
呢日慶祝中秋節食個午餐開心少少 食buffet,因為前一日先book大家都唔得閒搵,就諗住試吓呢間出名又唔貴嘅我平時食開石門嗰間都想試吓其他口味 不過食完真係發現石門性價比最高,而且係好味最好味 呢間雖然款式好多,但係大部份熟食好似都真係好麻麻唔會令你想食,海鮮高質不過就有時要排隊,生蠔好味不過都係排隊每次兩隻呢個就真係非常之大,有好多區 第一次我都原來行唔晒就係菜嘅款式都好多,不過全部都好似有用油整,我都係鍾意就咁用水 唔落油,石門嗰間口味啱啲 呢個燒牛肉唔好味反而火腿唔錯 呢度海鮮嘅青口都好好味,長腳蟹好鮮甜估佢唔到刺身都新鮮好味,不過選擇比較少 我就食北寄貝同埋鯛魚蟹粥OK 有啲粥食唔錯佢仲有日式串燒甜品就真係唔吸引最吸引就係雪糕同埋腐竹蛋 不過其實都太甜
我平時食開石門嗰間都想試吓其他口味

不過食完真係發現石門性價比最高,而且係好味最好味

呢個就真係非常之大,有好多區 第一次我都原來行唔晒

呢個燒牛肉唔好味反而火腿唔錯
呢度海鮮嘅青口都好好味,長腳蟹好鮮甜估佢唔到

刺身都新鮮好味,不過選擇比較少 我就食北寄貝同埋鯛魚

蟹粥OK 有啲粥食唔錯

仲有日式串燒