2023-01-05
我好鐘意食辣🌶️🌶️ 米線川菜都係我 favorite🥳 發掘咗呢間正宗四川野👅 少少隱世但真係值得更多關注‼️ 同老闆傾左陣 佢哋本身都好鍾意食辣 呢度上一手冇做就頂左手學曬啲秘方🙆🏻♀️好推薦口水雞 米線 小食 真心經濟抵食 性價比超高💰✨全日二人餐 $248✨有兩份前菜、一個主菜、兩個飯/麵同飲品‼️呢度每碟都超級大份 可以三個人食都冇問題🫣❣️青椒皮蛋 ❣️涼拌大豆芽 成個主菜咁大碟🤣 尤其係皮蛋本身已經好惹味😘 用咗黃金皮蛋 感覺冇平時咁漿口~❣️水煮牛肉主菜要揀一個好苦惱😖 好彩呢個水煮牛肉好滿意🥳💯揀咗肥牛 牛肉唔會煮到老晒🐄 而且配料豐富 有大豆芽 腐皮 木耳 🪵🌱 仲要有埋幼薯粉 好入味🌶️❣️大碗炸醬米線 麻辣 中辣 +$18超鍾意餐可以配米線✅ 呢個湯底好正 好食過譚仔‼️ 叫咗中辣都唔會太辣 接近譚仔小辣🌶️ 仲有好多炸醬好香好惹味💕❣️熱拌酸辣薯粉 中辣 +$18呢個就辣啦🌶️🫣 可能因為冇湯更加嗆😳不過鍾意食薯粉煙韌口感 一定會鍾意🥳 好重口味🤣❣️口水雞 例 $68痴咗線 例牌都咁大碟 雞冇雪味唔肥 調味好惹味勁送飯😛🐓
好推薦口水雞 米線 小食 真心經濟抵食 性價比超高💰
✨全日二人餐 $248✨
有兩份前菜、一個主菜、兩個飯/麵同飲品‼️
呢度每碟都超級大份 可以三個人食都冇問題🫣
❣️青椒皮蛋