2015-11-04
呢間cafe真係好正呀,入到去俾到客人好舒服嘅感覺,環境開揚,服務真摯,食物一流,完全想喺度hae足一個下午囉 😁上星期六見到新開張所以泥試下,真心估唔到係呢個水準㗎!令好少喺度寫食評嘅我都忍唔住要推一推呢間101分嘅cafe!!!!那天我們二人叫咗個thai咩焗雞脾同all-day-breakfast,雞脾腌得好入味,點埋個辣辣地嘅醬完全好match!!! 而呢個set配嘅薯條都好粗好有薯仔味,質素完全可以比得上連鎖果啲貴價餐廳嫁!!!下次要試下upgrade做煙肉芝士薯條先😋而all-day-breakfast都有得揀司華力腸或者煙三文魚,我哋本來驚唔夠飽所以叫咗司華力腸🙈點知原來好多嘢食嫁,塊蒜蓉多士好脆好香蒜蓉味,黑松露蛋一端出來就聞到啲黑松露味啦,真係好好食呀!!甜品店主介紹日式雞蛋布甸,哈!賣相好靚,連唔食cream嘅我都覺得ok呀!!!布甸底仲有啲焦糖,最尾幾啖布甸連焦糖食,不會太甜又有種好回味嘅感覺😝下次一定會再去試其他嘢食呀!!!😄(另,想讚一讚店主真係好nice,言談間真係feel到她們的誠意,支持小店呀!!!)
下次一定會再去試其他嘢食呀!!!😄