餐廳: The Trafalgar Brewing Company
資訊:

2020-03-02 729 瀏覽
第一次,雖然舖位唔大,但氣氛搭救, Waitress超有禮貌又細心抵讚!未食嘢前先飲番2杯,咁啱係happy hour,一杯酒50-70價錢ok香辣蒜香雞翼,一份有成8隻,份量多到無人有薯皮香口,外脆內嫩,但上菜後建議快啲食曬佢,因為凍咗真係無咁好食Bb豬肋骨又係必試,本身骨上面個醬已經好好味,但得4條骨真係唔夠喉主角咸豬手,正常又係外脆內嫩口感,但個重點係個醬度,又係無得輸,平時岀面多數只俾ketchup,食得多都會覺得有啲漏,但佢呢個醬唔會令你覺得漏,反而係越食越想食
價錢ok

香辣蒜香雞翼,一份有成8隻,份量多到無人有