啱啱喺CITY SUPER揀咗份甜品返屋企,🍰食咗下午茶,開心到飛起!Paul Lafayet嘅朱古力慕絲,淨係見到個樣我已經流晒口水。第一啖已經知道自己揀啱咗,朱古力嘅味道濃郁得嚟,又唔係嗰種會膩口嘅重,每一啖啖係咁輕盈。而家想起都仲想再食嗰種!蘋果金寶,色澤誘人,每一啖都有蘋果嘅鮮甜同脆口嘅餅皮美妙對比,真係完美結合。嗰啲麥香味,真係一絕!🍏🥧講真,我平時唔係好鐘意食甜品,但食咗Paul Lafayet,心情都甜了一半。我曾經覺得多嗰啲卡路里係多餘,但家陣我覺得,呢啲小小嘅奢侈,偶爾嚟一兩次,真係值得。無論你係咪甜品控,都一定要試嘅好物!咁香滑嘅口感,加上滿滿嘅雲尼拿香氣,真係無得輸⭐️⭐️⭐️