餐廳: 凱悅軒
資訊:

2019-07-14 1584 瀏覽
冷盤款色唔算多,不過三文魚鮮,有我最愛帶子刺身,已夠滿足 食左2轉。四圍大哩食,一條柱邊都有冷盤嫁。天婦羅有蝦,但蕃薯都好,夠乾身。隔離就係燒味,本來無唸住食埋呢D,好似太飽,但見好靚,所以食左3舊叉燒。佢又衰喎,一比3舊。龍蝦,有時要等嘅,當然你可以食左嘢一陣再黎攞,又食左3轉。甜品一向最吸我,基本上全部都試左,反而豆花同雪糕無食,因為佢係自制嘅。cake好在唔算甜,唔覺太“漏”嘅。無影到檸檬沙冰,好味,但反而呢個太甜了,冰溶左仲覺甜。佢嘅甜品款色真係多仲要無啦啦又有新款放上面,又試左cheese cake又係唔太甜,好味,最好味都係拿破崙,甜品真係覺得自己未姇夠囉。下面款色都無試晒,真心覺得唔抵,下次安排得好D,唔好ancore其他嘢咁多次住。試晒甜品先

四圍大哩食,一條柱邊都有冷盤嫁。

天婦羅有蝦,但蕃薯都好,夠乾身。

龍蝦,有時要等嘅,當然你可以食左嘢一陣再黎攞,又食左3轉。

無影到檸檬沙冰,好味,但反而呢個太甜了,冰溶左仲覺甜。

佢嘅甜品款色真係多