2019-06-22
美味餃子店 (長沙灣)以前細細個已經好鍾意食餃子,每次媽媽包都會隊20幾隻,真係回味😋🔥所以有時都好有衝動想食🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🍜呢間餃子店都係我經常食之一,餃如其店名!美味!煎韮菜餃(38蚊7隻)煎餃我會推介韮菜餃,煎完之後將佢嘅美味指數加多兩倍,上枱時黃金色,即叫即煎,未食都知脆🙌🏻一咬要小心,入面好熱,啲餃汁會辣穿喉嚨🔥餡料好足,每隻都漲卜卜👍🏻湯雲耳椰菜餃(40蚊7隻)我每次都會嗌一煎一湯,如果淨係食煎餃會比較油膩,所以飲啖湯清一清再食!怕熱氣嘅可以揀湯餃,因為碗湯係標榜唔落味精嘅野葛菜生魚湯,我每次都唔叫野飲,飲曬成碗湯唔,之後都唔會口渴。⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️想令啲餃子錦上添花,食得辣一定要加辣菜脯!強烈建議🤤🔥味道:🤤🤤🤤🤤價錢:💰💰💰環境:👍🏻👍🏻(經常好多人,所以好迫)地點: 美味餃子店 (長沙灣)長沙灣元州街497號地舖#hkfood #hkfoodie #長沙灣美食 #美味餃子店 #hkblogger #hkfoodblogger #eatkids123
煎韮菜餃(38蚊7隻)
湯雲耳椰菜餃(40蚊7隻)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
想令啲餃子錦上添花,食得辣一定要加辣菜脯!
強烈建議🤤🔥
味道:🤤🤤🤤🤤
價錢:💰💰💰
環境:👍🏻👍🏻(經常好多人,所以好迫)
地點: 美味餃子店 (長沙灣)
長沙灣元州街497號地舖