之前朋友介紹過大角咀有一間氣氛好,食物質素高,擺盤又有心思的西餐廳,於是就訂左枱今晚去食。打開menu都算幾多唔同類別嘅選擇,店員好細心介紹menu上的各種風乾火腿。24month黑毛風乾火腿$188一入口油脂好香,最重要唔會過份咸,個咸香恰到好處,伴碟有啲杏脯乾同橄欖,一齊食個味道又幾夾喎😋香煎法國鵝肝配香檳啫喱$168煎香左的白糖糕入面夾住外脆內軟的鵝肝,兩樣唔係好有關的野食擺入口又估唔到幾好食,甜甜的白糖糕可以中和鵝肝的肥膩感覺,伴碟仲有香檳味的啫喱,新奇得黎又好食。蟶子皇海膽意大利飯$168蟶子好新鮮彈牙,海膽意大利飯好creamy,每粒飯都俾海膽汁包住,飯粒好有口感。🤤🤤美國頂級牛板腱$358叫左五成熟剛剛好,牛肉味濃而且好容易咬開,伴碟嘅薯蓉做到好滑溜,薯蓉係唧出嚟,唧得幾靚,睇得出呢間餐廳嘅廚師幾有心思。👍👍見佢入面個櫃擺咗好多酒,如果中意飲酒嘅朋友一定會好中意呢到可以邊食邊飲靚酒。🥰🥰

24month黑毛風乾火腿$188

香煎法國鵝肝配香檳啫喱$168